top of page

 Sesiunea foto include 

  o galerie online cu optiuni de descarcare a imaginilor si un USB  flash drive cu fotografiile editate color si alb si negru

Preturile sunt diferite fata de cele din SUA, fiind adaptate pietei din tara

Preturi

Plata integrala se face in ziua sedintei. Livrarea pozelor dureaza doua saptamani pentru sedinte foto de famile si o luna pentru nunti..

 

Sedinta foto pentru nou nascut- 300 EUR

 

Sesiunea dureaza pana la 3 ore. Clientii primesc in jur de 40 de imagini.

 

Fotografia de nou-născut se face în primele doua saptamani de viaţă şi are loc în studioul meu din Pipera. Fotografiez nou-născuţi şi acasă dar in stilul documentar si nu stilizat ca cele de studio. Programarea se face din timpul sarcinii, iar data exactă se fixează la 1-2 zile după naștere. 

Studioul este echipat cu tot ce este necesar fotografierii nou nascutilor (cosulete, paturi, accesori, caciulite, bentite, imbracaminte, etc)

Dupa cum ati observat din galeria de imagini, iubesc fotografiile simple, curate si luminoase. Pentru imaginile de familie cu bebelusi folosesc numai fundaluri deschise la culoare. Parintii sunt incurajati sa aleaga obiecte vestimentare in culori pale care nu distrag atentia de la trasaturile bebelusului.

 

 

Sedinta foto de familie - 250 EUR

 

Sedinta foto de familie dureaza o ora si poate avea loc afara sau in studio 

Clientii primesc in jur de 60 de imagini.

Grija cu care alegeti cum sa coordonati vestimentatia membrilor familiei pentru sedinta foto va fi reflectata in imagini. Imi place cand clientii mei se consulta cu mine in privinta garderobei. Nu va abateti de la stilul personal dar fiti curajosi in alegerile facute. 

 

 

Pachet sedinta foto de maternitate + nou nascut - 450 EUR

 

Doua sedinte foto. Clientii primesc in jur de 40 de imagini pentru fiecare sedinta.

Sedinta foto de maternitate se programeaza intre saptamanile 28 si 36 de sarcina si poate avea loc in studio sau in aer liber.

Botez - de la 500 EUR (pretul difera in functie de numarul de ore)

Boudoir - 300 EUR         Sesiunea dureaza intre doua si 3 ore si sunt permise 3 schimburi de tinuta. Sunt livrate in jur de 60 de imagini. Fotografiile pot fi facute in ambianta casei mele cu iz Mediteranean din Pipera in care se afla si studioul. Fotografia mea de boudoir este feminina, subtila si diafana. Make-up 'hair/artist disponibil la cerere pentru o suma aditionala.

Te invit sa vizitezi portofoliul meu si sa citeste mai mult despre fotografia mea de boudoir pe websitul meu de boudoir din America.

             

Acelasi model de livrare ca si cel din America

Fiecare client va primi o galerie online de unde isi va putea descarca imaginile la rezolutie maxima . De asemenea el va primi un USB flash drive cu fotografiile editate color si alb negru.

 

 

 

 Fotografia de Boudoir

  

In Romania sedintele foto de boudoir au loc in studioul din casa mea din Pipera 

Nunti

Imaginiile mele de nunta sunt simple, curate, naturale, pline de romantism, diafane, pe stilul editorial. Ele nu se incadreaza in tiparul est European, greoi, cu precadere fotojurnalistic cu contraste puternice ci sunt fresh si moderne, luminoase,  dezvaluind propiu-mi simt estetic.

 

Fotografiile mele de nunti au fost publicate in diverse reviste si pe numeroase bloguri de nunti din intreaga lume precum Time, Martha Stewart Weddings, Wisconsin Bride, the Knot, Ruffled, Bridal Musing, The Wedding Lady & The Bride Link and The Wedding Community from UK.  Creez imagini menite sa inspire cupluri din lumea intreaga in privinta tendintelor actuale..

In Romania fotografiez nunti impreuna cu logodnicul meu Sebi. Cu el sunt echipa in tot ceea ce fac in viata. De la cresterea copiilor nostri pana la crearea unor imagini minunate pentru clientii nostri, dorinta noastra este sa raspandim impreuna in lume lucruri frumoase, dragoste si voie buna.

 Daca iti plac imaginile noastre si suntem in bugetul vostrul, hai la o cafea sa ne cunoastem si sa vedem daca decidem sa ne distram si sa cream magie impreuna la nunta voastra . :)

bottom of page